• July 2, 2022

Wat betekent een mottentattoo? De complete gids!

 

Als er een trend is die de laatste jaren stabiel blijft in de tattoo-wereld, zijn de uilen, die sinds 2016 tot de meest getatoeƫerde dieren ter wereld behoren.

En geen wonder, het zijn super veelzijdige tatoeages, mooi en met veel betekenis, wat uilentatoeages in ieder geval tot een winnende signatuur maakt.

Sommige Motten Tattoo Designs
We beginnen met het aanbieden van enkele mottentatoeages in verschillende stijlen en daarnaast laten we je de tattoo-artiest zien die ze heeft gedaan, zodat je weet naar wie je moet gaan of wie je moet volgen.

Een van de belangrijkste betekenissen: Duisternis.
We vertellen je niets nieuws als we je vertellen dat uilen nachtvogels zijn die bovendien erg sluipend zijn in hun vlucht en camouflage.

Daarom heeft de belangrijkste betekenis van de uiltattoo te maken met de wereld van de duisternis en alles wat daarmee te maken heeft.

In feite zul je later in deze lijst meer verwijzingen naar verschillende donkere concepten hebben, zoals je zult zien.

De betekenis van de mottentattoo
Het zal je waarschijnlijk verbazen als ik je vertel dat de mottentattoo veel betekenissen heeft, maar het is de realiteit.

De mot is een dier met een vleugje van een andere wereld die hem heel bijzonder maakt, en zijn nachtelijke gewoonten geven hem de rest.

Overgangen in het leven
In andere culturen staat de uil ook synoniem voor een overgang in het leven, hetzij in verschillende leeftijden of leefruimtes.

Daarom, als je denkt aan een ceremoniƫle tatoeage waarin je dit proces duidelijk wilt maken, is een uil een van de beste opties die je ervoor hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *