• July 4, 2022

Ik ga op reis en neem mee: onze tattoo- en piercing favorieten!

Zoutoplossing voor je piercings

Een zoutoplossing gebruiken voor je piercings is misschien wel een van de meest makkelijke en milde methodes om je piercings te verzorgen. Zoutoplossing helpt afvalstoffen en korstjes te verwijderen op een milde, niet irriterende wijze. Daarnaast droogt een zoutoplossing bij juist gebruik de huid niet uit en kun je het zonder probleem voor een langere, aaneengesloten periode gebruiken. Als je een kant en klare zoutoplossing gebruikt, heb je altijd een zoutoplossing in precies de juiste verhouding bij de hand. Handig voor als je je piercings onderweg moet verzorgen!

Tattoo verzorging voor onderweg

Ook als je onderweg bent, verdienen je tattoo’s een goede verzorging. In de meeste gevallen zal je tattoo al lang en breed genezen zijn. Dan heb je genoeg aan je gebruikelijke douchezeep met als aanvulling een hydraterende crème. Mocht je tattoo nog wat verser zijn, dan is het aan te bevelen om regelmatig stof en vuil weg te wassen met een milde (tattoo) zeep en een extra verzorgende tattoo crème te gebruiken.

Dus, of je nu de irritatie wil verlichten van een piercing die er al wat langer zit, of een nieuwe aanwinst een milde verzorging wil geven, met zoutoplossing kan het allemaal. En deze kant en klare oplossingen maken het extra makkelijk om je piercings onderweg of op bijvoorbeeld festivals of andere evenementen (die hopelijk in de toekomst weer volop plaats gaan vinden) te verzorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *