• July 15, 2022

Tattoo laten verwijderen

Heb jij een tatoeage waar jij niet meer tevreden over bent? Misschien is het een oude tatoeage die je in een andere fase van je leven hebt laten zetten. Of je vindt de kwaliteit niet goed genoeg. Hoe dan ook, er zijn verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de tatoeage minder zichtbaar wordt of helemaal verdwijnt. Wil jij een tattoo laten verwijderen? Dan kan dat bij Tattoo Bob.

Laserbehandeling

Een van de meest effectieve methodes is laserbehandeling. Er wordt dan een laserapparaat op de huid gericht. De laser lichtpulsen breken het inkt in de huid op in kleine stukjes. Dit proces herhaalt zich totdat het inkt volledig uit de huid is verdwenen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte en donkerte van de tattoo. Ook de levensduur van de tattoo is bepalend. Hoe ouder de tattoo, hoe makkelijker het is om ervan af te komen.

Tattoo verwijderen met TCA

TCA staat voor trichlooracetaat. Dit is een zuur dat wordt gebruikt bij het verwijderen van tatoeages. Het zuur wordt met een naald in de huid gespoten. Het zuur gaat dan aan het werk en brengt de bovenste huidlaag mee naar boven. Dit kan wel even pijnlijk zijn, maar is minder pijnlijk dan een laserbehandeling. Na een aantal behandelingen is de tattoo volledig verdwenen.

Een cover up tattoo

Een cover up tattoo is een nieuwe tattoo die je laat zetten bovenop je oude tattoo. Zo’n nieuwe tattoo kan erg mooi zijn en ervoor zorgen dat je oude tattoo volledig verdwenen is. Een cover up tattoo is wel lastiger te laten zetten dan een normale tattoo. Het is belangrijk dat je kiest voor een goede tattoo artist die weet hoe hij of zij een cover up tattoo moet zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *